Βρισκόμαστε στον Μέγα Γυαλό!

Η ΣΥΡΟΣ

Η απόσταση από το κέντρο (Πειραιά), είναι μόνο 2 ώρες και 20 λεπτά με ταχύπλοα πλοία, 4 ώρες με τα συμβατικά και 25 λεπτά με αεροπλάνο. Μόλις 11 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη, πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων, στη νότια πλευρά της Σύρου, υπάρχει η παραθαλάσσια περιοχή ΄΄Μέγας Γυαλός΄΄, η οποία αποτελεί ένα από τα ομορφότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού.

Ο ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ

Ο "Μέγας Γυαλός" χαρακτηρίζεται από την καθαρή θάλασσα και την ιδεώδη αμμώδη παραλία, η οποία καλύπτεται από αλμυρόδεντρα που προσφέρουν, σε αυτούς που επιθυμούν να αποφύγουν τον έντονο ήλιο, ιδανικές συνθήκες δροσιάς. Μια ανάσα (100 μέτρα) από την παραλία του "Μέγα Γυαλού", υπάρχει το άρτια οργανωμένο τουριστικό συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων "ΜΑΝΟΣ".

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που ο φιλοξενούμενος δεν διαθέτει δικό του μεταφορικό μέσο και δεν επιθυμεί να ενοικιάσει κάποιο, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησής του με την τακτική συγκοινωνία η οποία διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά 30 λεπτά) και συνδέει το "Μέγα Γυαλό" με την Ερμούπολη και τα υπόλοιπα τουριστικά θέρετρα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ
Όλα τα πλοία για Σύρο (Κυκλάδες) αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά. Τα High-Speed κάνουν μόνο 2.5 ώρες και κοστίζουν 44-45€. Υπάρχουν και τα κανονικά ferry boats που κάνουν γύρω στις 4 ώρες για να φτάσουν στο νησί και κοστίζουν 30-32€. Τουλάχιστον δυο πλοία αναχωρούν καθημερινά για τη Σύρο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Αν έρχεστε από το Ελ. Βενιζέλος, το κόστος του ταξί μέχρι τον Πειραιά είναι περίπου 40 - 50€ (γύρω στην 1 ώρα), ή μπορείτε να συνδυάσετε ηλεκτρικό και μετρό ή να πάρετε κατευθείαν λεωφορείο για το λιμάνι. Οι δυο αυτές εναλλακτικές είναι πολύ οικονομικότερες.

Από την Μύκονο: Από το λιμάνι της Μυκόνου εώς το λιμάνι της Σύρου είναι 45 λεπτά με το high speed και γύρω στη μιάμιση ώρα με απλό καράβι.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ
Αεροδρόμιο Σύρου (JSY)*
(Με πτήση από το Ελ. Βενιζέλος)

Πτήσεις Olympic Air καθημερινά από το Ελ. Βενιζέλος Αεροδρόμιο Μυκόνου (JMK)
Χρησιμοποιώντας το λιμάνι της Μυκόνου (3 χμ. από το αεροδρόμιο) ως σύνδεσμο με το λιμάνι της Σύρου, 45 λεπτά με το high speed και γύρω στη μιάμιση ώρα με απλό καράβι.
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Νοικιάστε αυτοκίνητο από εμάς και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα. Το Roadrunner είναι ο συνεργάτης μας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο νησί της Σύρου . Επιπσκευθείτε το site για περισσότερη πληροφρία σχετικά:

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΓΥΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για τιμές και διαθεσιμότητα ή επικοινωνείστε για ερωτήσεις.